• Mar soiul Starkinson

    0 out of 5
    14.90 lei
  • Mar soiul Jonagold

    0 out of 5
    14.90 lei
  • Mar soiul Idared

    0 out of 5

    Provenienta Ungaria.
    Radacina protejata cu turba si substante nutritive – viabilitate ridicata.
    Certificat individual de calitate.
    Soi bine adaptat conditiilor din Romania.

    Perioada de recoltare – octombrie

    Descriere:

    Pom de vigoare mijlocie, fructe sferic turtite, destul de asimetrice. Pieliţa subţire, galbenă ca paiul este acoperită aproape în întregime cu roşu zmeuriu, viu, cu dungi iate roşii-intens. Pulpa este albă, destui de consistentă, foarte fină, suculentă, acidulat -dulce, cu aromă intensă, de calitate foarte bună pentru masă.
    Maturitatea de recoltare: în luna octombrie iar fructele se păstrează şi se consumă din noiembrie până în aprilie -mai.
    A fost obţinut din încrucişarea soiului Jonathan x Wagner iar în cultură a fost introdus în anul 1942. La noi în tară a fost autorizat în anul 1979.

     

    14.90 lei
  • Măr soiul Granny Smith

    0 out of 5

     

    Provenienta Ungaria.
    Radacina protejata cu turba si substante nutritive – viabilitate ridicata.
    Certificat individual de calitate.
    Soi bine adaptat conditiilor din Romania.

    Descriere: Pom de vigoare mijlocie,cu coroana rasfirata si rodire pe ramuri lungi si scurte. Fruct de marime mijlocie spre mare, de forma sferica. Pielita este de culoare verde deschis pe toata suprafata. Pulpa este verde sau alb verzuie, ferma, crocanta, cu putin zahar..

    Perioada de maturare:1-10 octombrie

     

    14.90 lei
  • Mar soiul Golden Reinders

    0 out of 5

     

    Radacina protejata cu turba si substante nutritive – viabilitate ridicata.
    Certificat individual de calitate.
    Soi bine adaptat conditiilor din Romania.

    Perioada de recoltare – sfarsitul lunii septembrie

    Descriere

    Pom cu vigoare mijlocie spre mare si coroana usor aplatizata. Rodeste abundent. Fructul este de marime mijlocie sau mare (150-190 g), de forma usor alungita. Coaja este subtire, la inceput verzuie, la maturare galbena, iar pe partea insorita de obicei apar pete rosatice. Nu este predispusa la arsura. Pulpa este galbuie, cu gust dulce, usor acidulat.

    Maturarea de consum: sfarsit de septembrie – octombrie. Calitatea fructelor se pastreaza timp de sase luni.

    Provenienta Ungaria

    14.90 lei